Alles over zwangerschap, bevalling en daarna

Over mij

Happyhealthylife.nl is ontstaan uit liefde voor baby’s en ontzag voor het mooie proces dat een zwangerschap en geboorte is. Zelf was ik bang en angstig voor de bevalling en pijn. Mede door hypnobirthing heb ik dit omgetoverd tot een enorm vertrouwen in mijn lijf en mijn baby en daardoor ben ik relatief snel en pijnloos (ja het kan echt!) bevallen. Ik wil graag laten zien dat het ook anders kan dan wat het doorsnee beeld van bevallen is.

Toen mijn lieve mannetje eenmaal geboren was, werd ik ook geconfronteerd met het gangbare beeld dat baby’s nou eenmaal huilen, in eigen bed horen te slapen, manipuleren en zich moeten aanpassen aan onze wereld. Ik wil je de wereld laten zien door de ogen van jouw pasgeboren baby, zodat jij je beter kunt afstemmen op wat hij nodig heeft. Waardoor er harmonie ontstaat en je baby in vertrouwen de wereld kan verkennen. Ontspannen zwangerschap, in alle rust en vertrouwen je baby geboren laten worden en de wereld zien door de ogen van je kleine wondertje.

Op Happyhealtylife.nl deel ik al mijn kennis en ervaring om jou te helpen tijdens je zwangerschap, je voor te bereiden op de bevalling en je te steunen de mooie, maar intensieve periode daarna. Maar ook als je behoefte hebt aan meer begeleiding kun je bij mij terecht. Privé zwangerschaps- bevallingscursus/begeleiding en post partum coaching zoals dat met een duur woord heet. Ontspannen, vertrouwen in je lijf en de wereld zien vanuit het perspectief van je baby zijn de uitgangspunten. Ik kom bij jou thuis als je in de buurt woont, of online als je verder weg woont (of als je dat liever hebt). Er is een online training in de maak waarmee je je zelf nog beter kunt voorbereiden op de geboorte van je baby op de momenten dat het jou het beste uitkomt.

Als doula in opleiding kun je ook bij mij terecht als je graag ondersteuning wil tijdens de bevalling.

Liefs Judith